Over ons

Bryan Huisman

Welkom op de website van Direct Taxatie. Mijn naam is Bryan Huisman geboren en getogen in Bemmel. Ik ben in 2009 afgestudeerd in Apeldoorn aan de autoschool met een specialisatie autoschadeherstel. Na jaren werkervaring in de schadeherstelbranche bij verschillende bedrijven (waaronder in Duitsland) besloot ik in 2018 Direct Taxatie B.V. op te richten. Zoals de naam al zegt leveren wij direct taxaties op locatie. Direct taxatie staat voor snel, vakkundig en betrouwbaarheid. In mijn vrije tijd sport ik graag waaronder padel en wielrennen.

Kevin Laven

Mijn naam is Kevin Laven, een geboren en getogen Rhedenaar. Nadat ik mijn Havo heb afgerond, ben ik vrijwel direct fulltime aan de slag gegaan bij wat destijds mijn bijbaan was, de Coop. Naast het werken in de winkel was ik ook veel op de bezorgbus te vinden. Na meer dan vijf jaar trouwe dienst, wilde ik mijn blik verruimen en ben ik mij gaan verdiepen in de autobranche. Bij Direct Taxatie heb ik van mijn hobby en passie een fulltime beroep weten te maken. Hier ben ik met veel plezier werkzaam als trainee taxateur. Ik reis het hele land door om onze klanten tevreden te stellen. Naast mijn werk, ben ik veelal met gezelschap te vinden. Ook zit ik bij de plaatselijke scouting vereniging, waar ik wekelijks veel plezier uit haal.

Hans Linsen

Mijn naam is Hans Linsen ik ben geboren in 1956 in Bemmel en opgegroeid  in Haalderen. Na mijn diensttijd ben ik begonnen als internationaal chauffeur en heb daarbij heel Europa gezien. Bij Direct Taxatie is mijn functie om de taxateurs veilig rond te rijden.

Direct Taxatie B.V. voor al uw voertuig taxaties
0481-231015