Direct Taxatie levert verschillende taxatierapporten voor uw auto. Een taxatierapport kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden. Met een taxatie rapport krijgt u inzicht in een voertuig wat is nu de werkelijke staat. Dit kan zowel interessant zijn bij aankoop als verkoop van een voertuig.

 

 

 

Met een technisch rapport van Direct Taxatie krijgt u inzicht in de technische staat van een auto. Alle technische aspecten van de auto worden gekeurd door professionele vakmensen. Snel en makkelijk inzicht in de technische staat van een auto, compact in 1 rapport. Zowel aantrekkelijk voor verkoop of aankoop van een voertuig.

 

 

 

Met een carrosserie rapport wordt uw auto deskundig geinspecteerd. Alle voorkomende beschadigingen op de auto worden vastgelegd. In het rapport wordt advies geven op herstelmethodes en de bijbehorende kosten. Het rapport kunt u gebruiken om de waardevermindering van uw (of van een aankopende) auto door te berekenen. Met een carrosserie rapport krijgt u snel en makkelijk inzicht in de huidige staat van een auto.

 

 

 

Direct Taxatie kan ook calculatierapporten leveren voor als u schade heeft aan uw auto. Met dit rapport kunt u terecht bij verzekeringsmaatschappijen.  

 
 
Direct Taxatie kan ook verzekeringsrapporten leveren voor uw young- of oldtimer. Met dit rapport kunt u terecht bij verschillende verzekeringsmaatschappijen.